Wie is BIZ

Wie is BIZ BIZ Translations & Services >15 jaar tot uw dienst

 

Beste bezoeker, Beste klant,

 

Na een bescheiden start in eigen naam in 2000 als vertaalbureau groeide BIZ Services inmiddels uit tot een fulltime servicekantoor. Hiervoor wil ik graag mijn trouwe klanten en medewerkers danken!

 

Meer dan ooit streef ik ernaar u service van de bovenste plank te bieden en dit zowel voor wat betreft de vertaaldiensten als de freelance administratieve diensten.

 

Oplossingen bieden, kwaliteit, accuratesse, flexibiliteit, service en discretie zijn hierbij mijn prioritaire doeleinden.

 

Een basispijler in business is een goede communicatie met uw (potentiële) klant, met uw personeel, met uw aandeelhouders, of wie uw doelgroep ook mag zijn. Correct en aangepast uw boodschap overbrengen stimuleert het vertrouwen in uw aanpak en de interesse in wat u voorstelt.

 

De vertaaltak van BIZ Services kan u dankzij een jarenlange samenwerking met een hecht netwerk van professionele vertalers en correctoren met uitstekende referenties en eigen studie- en werkervaring, op uw maat geschreven vertaaldiensten aanbieden.

 

Uw voordelen:

-          Een uitgebreid netwerk van ervaren professionals dat thuis is in een groot aantal domeinen (medisch, automotive, koeltechnisch, economisch,…)

-          Alle mogelijke documenten (handleidingen, rapporten, folders, website, nieuwsbrieven, redactionele teksten,…)

-          Dubbele controle (elke tekst wordt nagelezen door een professional)

-          Topkwaliteit, zowel in de klassieke talencombinaties als in de nieuwe Europese talen

 

Voor dringende opdrachten neemt u best vooraf even contact op +32 (0)498 79 73 63, zodat ik uw vertaling optimaal kan inplannen.

 

De agenda voor vaste opdrachten in secretariaat- en administratieve diensten is momenteel vrij goed gevuld. Ik voorzie echter steeds voldoende “extra” tijd voor dringende freelance opdrachten. Aarzel dus niet contact op te nemen voor een ad interim opdracht of voor de organisatie van uw event.

 

Na telefonische afspraak ontvang ik u graag in ons ruim, lichtrijk kantoor in het kader van een eventuele samenwerking.

 

Met vriendelijke groeten,

Annick De Muynck en BIZ Services

 

Terug naar de home-pagina