Eyeline Magazine

Vakblad voor de opticien - sinds 2014 ook in een Franse versie! - binnenkort ook actief op de Duitse markt

Loes Brussen geeft aan al 25 jaar “besmet te zijn met het uitgeefvirus”. Samen met haar team zorgt zij telkens weer voor pareltjes in de wereld van vaktijdschriften. Luxueus vaktijdschrift voor de opticien met alle laatste nieuwtjes omtrent monturen, lenzen, optiekbeurzen, de laatste modetrends, trendy inrichting van optiekzaken,...

OPDRACHT: vertalingen voor de Wallux editie en schrijven van redactionele teksten met een hedendaagse twist (Frans & Duits)

Qiriness

Een wellness moment… Droom even weg. Uw wordt omgeven door rust en geborgenheid, ervaart het hemelse gevoel van ontspanning, zachtheid en intimiteit. U bevindt zich in het hart van het Zwitserse schoonheidsmerk Qiriness, een wellnessverzorging voor uw gelaat om bij u thuis van te genieten. Na grondige research werd ook een verzorgingslijn voor mannen geïntroduceerd. Qiriness Men werd ontwikkeld om aan de noden van de mannenhuid te beantwoorden. De bondgenoot voor de moderne man.
Qiriness is te verkrijgen bij ICI Paris XL.
OPDRACHT: Vertalingen Frans naar Nederlands, UK Engels, Duits, Zwitsers Duits, Spaans Italiaans, Portugees

Vision Company bvba
Vakgroothandel van brillenglazen en -monturen met de grootste zorg voor kwaliteit, dienstverlening en flexibiliteit. Leverancier van de professionele opticien. Dit jonge, hechte, dynamische team stelt kwaliteit, flexibiliteit en service als hoogste prioriteit. Uniek verdeler van TAVAT Eyewear, Monoqool en optoVision (Best Optical Lens Supplier 2016).
OPDRACHT: schrijven van commercieel-redactionele teksten, Vertalingen Frans, Engels en Duits, bijwerken van teksten
, organiseren van klantenevents

Golfcenter Wavre en Wevelgem
Speciaalzaak in up to date golfmateriaal van alle topmerken en trendy golfkledij. Nu ook een grote afdeling Outlet. Maak vandaag nog een afspraak voor een n
auwkeurige analyse van uw swing met de TrackMan® Technology: Een eerste stap naar een lagere hcp.
OPDRACHT: Vertalingen Frans

Zakenkantoor Camfisc

*Bedrijfsadvies (fiscaal advies, juridisch advies, management advies, financieel advies,...) *Boekhouding (eenmanszaken, vennootschappen, BTW-aangiftes, Pers.Bel.,Venn.Bel.,...) *Bedrijfsadministratie (personeel, logistiek, administratief,...)

RIS - Real Internet Solutions
Total Solution Provider voor hosting en applicaties op het internet

BGraphix
Verfrissend grafisch en webdesign.
www.bgraphix.be